Ting som setter fokus på kvinner

Det er stadig vekk diskusjon om hvem som er det sterkeste kjønn. Kvinner har mye makt, og det er en makt som også menn har. Alt er helt likestilt i dag, enten det gjelder inntekt eller frihet. De er vanlige kvinner og samtidig helt eksepsjonelle kvinner. Maktbalansen mellom kvinner og menn kan sammenlignes med maktbalansen mellom en vekt i balanse.

Om det blir et stort opprør eller om vi kan nærme hverandre på andre måter gjenstår å se, men at kvinner har mye makt, det er det ingen tvil om. La oss se på ting som du som kvinne kan sette lys på for å vise fordelene med å være kvinne.

Mer kunnskap

Når det gjelder å ta utdanning er kvinner i Norge i verdenstoppen. Selv om utdanning er viktig, er det aller viktigste å snakke på en slik måte at du virker overbevisende, samtidig som ingen egentlig skjønner hva du sier. Kvinner trenger snart ikke mer kunnskap, for eksempel om jakt og fiske, fordi de allerede kan vise menn hvordan det skal gjøres.

Bli sterkere

En måte å vise makt på er gjennom styrke. Menn har benyttet seg av denne egenskapen i hundrevis av år allerede.

For at kvinner skal bli sterkere, må de også lære seg triks. Skyt fram brystene og vis fram selvtilliten. Velg eventuelt Motiva for at menn skal miste fokuset. Ganske kynisk sier du kanskje, men har du testet det? Du vil føle deg sterkere og mer robust.

Motiva er en klinikk for dråbeformet implantater. Ønsker du å konsultere deg med en rådgiver, anbefaler vi denne siden.

Mer inititativ

Kvinner må ta inititativ til å jakte og fiske i naturen. Det vil si å bestemme at alle skal være med på tur. Det er ingen mulighet til å unnslippe, selv om alle helst vil sitte i sofaen å se serier. Dersom man er frampå, vil andre henge seg på. Du tar initiativet og får allerede litt ekstra makt i ryggsekken.

Bry seg mindre om hva andre synes

Mange kvinner er kjent for å snakke med andre på en fin måte. Selv om dette er en klisje, så løfter kvinner hverandre opp ved å snakke pent om andre. Støtt og vis hvor sterke kvinnene er sammen. Da vil man få mer fokus på kviner generelt. Bli med i Saniteten eller en bokklubb, det er her man blir sterkere sammen.