Strømbruk og sparing

Det har lenge vært interesse for konservering og preservering på mange områder. Tenker vi nok på hva-hvis? Blir strømmen borte over lang tid, hva da? Har vi mat nok om butikker blir stengt ned? Har vi alt vi trenger for å klare oss om det blir en pandemi? Hva med strøm? For mange er det spørsmål som kommer opp i hverdagen, særlig etter at COVID-19 viruset resulterte i pandemi. Dette er litt tips om strømmen blir borte.

Strøm som er klar tale

For mange har strømtilbud for hjemmet alltid engasjert fordi prisene leverandørene krever bruker dinosaur-taktikker, med skjulte priser og tillegg som alltid dukker opp. Det var ikke ofte de kom med forklaring som gav mening for hva du betalte for. Med strøm fra Tibber behøver du ikke lenger å sloss for å forstå hva strømprisen er. Tydelige regninger og oversikter, og ingen gammeldagse menns uoversiktlige regninger med avgifter og skatter som kommer i tillegg til tilleggene! 

Nøyaktighet og kontroll

Tibber har smart app som gir deg klare tall for hva du skylder. Smarte måter for forbruk, og du ser akkurat hva som går med hvor. Med pandemi som har tatt over styringen i mangt er det greit å spare ekstra på strøm med tapte arbeidsplasser så langt i pandemien. COVID-19 har gitt mange aha-opplevelser. Produksjon er sterkt svekket fordi arbeidere ikke kan gjøre jobben lenger. Store ansamlinger er ikke lov, varer og produkter når ikke butikkhyllene og plutselig er lokale tiltak for det meste hva som råder. Strøm kan ikke betales når inntekten blir borte, og isolasjon og karantene gjør at ikke bare inntekter blir usikre, men også forbruk sjekkes nøyaktig. Tibber er proppfull av smarte tekniske løsninger og full transparens i sin handel med kundene. Du kan styre detaljer av eget forbruk med smarte løsninger i appen.

Hjelp til selvhjelp

Egenproduserte grønnsaker, fiske, jakt, og bøndenes verdifulle bidrag er blitt langt viktigere. Med færre mottak av produkter fra utlandet er det mer viktig enn noensinne at vi tar vare på hverandre. Den grønneste og beste strømmen er som alltid den du ikke bruker. Med smarte tekniske løsninger som Tibber appen har er det enkle grep som kan tas som gir stor gevinst. Detaljert forbruk er nødvendig, og det er hjelpsomt å finne nøyaktig forbruk så du kan oppdage feil som lekkasjer, og alternative smartere måte å utføre enkle oppgaver på.

Strøm er essensielt for alle

Forbruk av strøm er viktig for sykehus, i hjemmene, på kontorer, institusjoner og andre viktige steder. Det er forskjeller når du har en app som lar deg optimalisere og spare fordi best ytelse praktiseres. Hver eneste kilowatt teller, og har stor betydning i sammenhengen. Med pandemien har vi blitt eksponert for sårbarheter ved å stole på andre nasjoners leveranser til eget behov og forbruk. Dette være seg drikkevann, matprodukter, fersk frukt, grønnsaker, fisk og kjøtt for å nevne noen. Hver familie trenger å optimalisere eget strømforbruk når pandemier plutselig skjer og krever sitt.

Nytenkning for å ha nok strøm, mat og samtidig håndtere pandemien krever hardt arbeid av alle. Egen matforsyning og god Tibber strømløsning er kritisk.