Mer fritid til jakt & fiske med e-signering

Har du en stressende hverdag på jobben og dermed liten tid til overs? Tid til å dyrke din favoritthobby, nemlig jakt og fiske? I dagens samfunn krever det mye for å holde tritt. Det er alltid noe som skal unnagjøres og som tar unødvendig lang tid. En av disse tingene kan være signering av dokumenter. Hvis du heller velger å bruke e-signering, altså signere dokumentene dine digitalt (som er helt i tråd med loven), vil du kunne spare betydelig med tid. Tid som du heller kan bruke til å komme deg ut i natur og frisk lyst og prøve fiskelykken eller gå på jakt. Men hvordan fungerer e-signering? det skal vi fortelle deg om i denne artikkelen.

Hva er e-signering?

Det som vi kan kalle tradisjonell signering av dokumenter gikk ut på at man avtalte et møte hvor man signerte diverse bindende dokumenter slik som kontrakter o.l., fysisk. Dette tok mye tid og var ganske så tungvint. Visste du at for så lenge som 20 år siden ble elektronisk signering tillatt? Dermed kunne avtaler signeres direkte fra datamaskinen, nettbrettet eller til og med mobiltelefonen (gitt at du har en internettilkobling, selvsagt). Mye tid, penger og energi spart, med andre ord. Flere personer kan også signere dokumentene samtidig, fra hvor som helst de befinner seg i verden. Glem alt om papirer som må sendes, skannes, kopieres og til slutt signeres. Tid er som kjent penger og tid spart betyr mer penger. Enkelt og greit.

E-signatur – en sikker og pålitelig løsning

Hvis vi sammenligner sikkerhetsnivået til e signering med de mer tradisjonelle løsningene, er e-signering mye sikrere for begge parter. Som oftest vil e-signeringen kombineres med for eksempel validering med din BankID eller annen legitimering. Ettersom alle dokumentene i tillegg er å finne på samme plassen, risikerer man ikke at uvedkommende får tilgang til de.

E-signering – mer brukervennlig for kundene

Kundene dine vil at ting skal gå så raskt som mulig uten unødvendige forsinkelser. Ved å bruke denne løsningen sender du ut et signal til kundene dine om at du vil at denne delen skal gå så hurtig og smertefritt som mulig. Bruk e-signeringstjenesten fra Lime for en smidigere og enklere hverdag på jobben.

E-signering gir miljømessig gevinst

Sist, men ikke minst, må vi påpeke den store innflytelsen e-signering har på miljøet vårt. Etter at denne løsningen ble vedtatt som lovlig signeringsalternativ, har vi sett en betydelig nedgang i bruken av papir. Dette er et viktig og positivt steg i retning av å ta bedre vare på miljøet vårt.

Dermed sparer du mye tid og kan bekymringsløst pakke bilen og dra ut på elgjakta eller pakke fiskestangen og teltet og lade batteriene til neste utfordring på jobben din!

Teknologiske fremskritt